Ασκήθηκε δίωξη στην Ελένη Τουλουπάκη – Απειλές Καραγκούνη σε Αυγέρη στην ΕΡΤ: «Θα δεις τι θα πάθεις για αυτά που λες»

Παρά τις συνταρακτικές διαπιστώσεις του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Λάμπρου Σοφουλάκη, που ζητούσε την απαλλαγή της Ελένης Τουλουπάκη, η Εισαγγελία Πρωτοδικών υιοθέτησε πλήρως το πόρισμα του έτερου αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελου Ζαχαρή.

Παράλληλα, θα ερευνηθούν οι Ελ. Ράικου και ο Ι. Αγγελής καθώς και οι Ν. Μανιαδάκης και Κ. Φρουζής αλλά και ο Ν. Μανίας για τις ψευδομαρτυρίες που τους καταλογίζει ο Λ. Σοφουλάκης.

 

Απειλές Καραγκούνη σε Αυγέρη στην ΕΡΤ: «Θα δεις τι θα πάθεις για αυτά που λες»

Απειλές Καραγκούνη σε Αυγέρη στην ΕΡΤ: «Θα δεις τι θα πάθεις για αυτά που λες»

“Θα δεις τις θα πάθεις για αυτά που λες” ήταν η φράση με την οποία απείλησε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, μόλις ολοκληρώθηκε η παρουσία τους σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ, το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με σχετική καταγγελία της βουλευτή.

Το θέμα της συζήτησης στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ ήταν η ολοκλήρωση των εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής, στην οποία είναι μέλη και οι δύο. Σύμφωνα με ανάρτηση της Δώρας Αυγέρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η απειλή διατυπώθηκε μόλις έκλεισε η συνέντευξή τους, off camera, αλλά παρουσία των συντελεστών της εκπομπής.

Σε πολύ υψηλούς τόνους η συζήτηση

Υπενθυμίζεται ότι δύο λίγες μέρες νωρίτερα, με πρωτοβουλία της Δώρας Αυγέρη κατατέθηκε στη Βουλή ερώτηση 22 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ενδεχόμενη ποινική εμπλοκή τριών βουλευτών της ΝΔ  και μελών της Προανακριτικής σε σοβαρές υποθέσεις.

Μάλιστα η αντιπαράθεση κινήθηκε σε πάρα πολύ υψηλούς τόνους μετά την αναφορά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοσίευμα του tvxs.gr για τις τρεις υποθέσεις, στο σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών για τη σχέση του Κ. Μαρκόπουλου ως δημοσιογράφου του Πρώτου Θέματος με τον Φρουζή και τη Novartis και στις συνομιλίες του κυκλώματος μαστρωπών με βουλευτή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*