Από τον Ολυμπιακό στην Τουρκία η Τζάκι Γέμελος * Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η WA στηρίζει οικονομικά τα όνειρα της! * Μετά την κανονική περίοδο η απόφαση για πλέι οφ στην Α1 ανδρών

Από τον Πειραιά στην Καισάρεια η Τζάκι Γέμελος, που υπέγραψε συμβόλαιο με την Καϊσερίσπορ για τη σεζόν 2020/21.

Μετά από μια φανταστική σεζόν στην Ελλάδα, στη διάρκεια της οποίας έγινε η απόλυτη ηγέτης του Ολυμπιακού με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα, η Τζάκι Γέμελος αποφάσισε να πάρει το ταλέντο της και να μετακομίσει στην Τουρκία.

Η all-around περιφερειακή συμφώνησε με την Καϊσερίσπορ, η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασία της με την ομογενή αθλήτρια. Προηγουμένως η Γέμελος είχε προσπαθήσει να χωρέσει στο ρόστερ της Κονέκτικατ Σαν για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο WNBA, χωρίς όμως το συμβόλαιό της να γίνει εγγυημένο.

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η WA στηρίζει οικονομικά τα όνειρα της!

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η WA στηρίζει οικονομικά τα όνειρα της! (pic)

Στο πρόγραμμα στήριξης της WA για αθλητές που επλήγησαν από την επέλαση του covid-19 εντάχθηκε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Στο πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης της WA εντάχθηκε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Η έμπειρη πρωταθλήτρια των 20χλμ  βάδην από την Καρδίτσα που έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και είχε μιλήσει στο gazzetta.gr για τα όνειρα της είχε κάνει αίτηση για να ενταχθεί στο πρόγραμμα της παγκόσμιας ομοσπονδίας και η απάντηση ήταν θετική.

Αιτήσεις είχαν στείλει πολλοί αθλητές από την χώρα μας αλλά έως σήμερα μόνο η Αντιγόνη έχει πάρει θετική απάντηση.

Η WA εκπόνησε αυτό το πρόγραμμα για να βοηθήσει αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο και ειδικά σ’ αυτή την περίοδο της πανδημίας του covid-19 είναι όλο και περισσότερο κοντά τους.

Το ποσό που θα δοθεί σε κάθε αθλητή είναι φιξ και θα εισπραχτεί άμεσα. «Είχα όλες τις προύποθέσεις για να πάρω την επιχορήγηση. Είχε κάνει την αίτηση και αλήθεια δεν περίμενα να έρθει θετική απάντηση. Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα», δηλώνει στο gazzetta.gr η Αντιγόνη.

Στο προφίλ της στο Facebook θα γράψει: «Όταν βρίσκεις στήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις, όταν έρχεται η Παγκόσμια Ομοσπονδία και δικαιώνει τους κόπους σου, όταν σου στέλνουν γράμμα να σε ενημερώνουν πως έχεις τις προϋποθέσεις να ενταχθείς στο διεθνές σχήμα οικονομικής στήριξης αθλητών, νιώθεις μία έντονη αγαλλίαση και μόνο ευγνώμων μπορείς να είσαι στους ανθρώπους που πήραν την πρωτοβουλία, που σε σκέφτηκαν κι εσένα τον καλό αθλητή χωρίς την παγκόσμια διάκριση… Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που είναι ουσιαστικά δίπλα σε εσένα και όλους τους αθλητές σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Όταν βρίσκεις στήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις, όταν έρχεται η Παγκόσμια Ομοσπονδία και δικαιώνει τους κόπους σου, όταν σου στέλνουν γράμμα να σε ενημερώνουν πως έχεις τις προϋποθέσεις να ενταχθείς στο διεθνές σχήμα οικονομικής στήριξης αθλητών, νιώθεις μία έντονη αγαλλίαση και μόνο ευγνώμων μπορείς να είσαι στους ανθρώπους που πήραν την πρωτοβουλία, που σε σκέφτηκαν κι εσένα τον καλό αθλητή χωρίς την παγκόσμια διάκριση… Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που είναι ουσιαστικά δίπλα σε εσένα και όλους τους αθλητές σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Thank you!

 

Μετά την κανονική περίοδο η απόφαση για πλέι οφ στην Α1 ανδρών

 Μετά την κανονική περίοδο η απόφαση για πλέι οφ στην Α1 ανδρών

Στις 8 Ιουλίου θα ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος και οι ομάδες της εξάδας θα αποφασίσουν εάν θέλουν πλέι οφ.

Με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου θ’ αποφασιστεί εάν θα διεξαχθούν πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών στην υδατοσφαίριση. 

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και πάλι από την 19η αγωνιστική στις 27 Ιουνίου και η 22η και τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 8 Ιουλίου.

Μετά από την κανονική περίοδο η ΚΟΕ θα έρθει σε επικοινωνία με τα σωματεία για να μάθει εάν θέλουν πλέι οφ και εν συνεχεία θα πάρει την τελική απόφαση. 

Στα πλέι οφ θυμίζουμε συμμετέχουν οι 6 πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί να διεξαχθούν πλέι οφ και με 4 ομάδες.

Εάν διεξαχθούν τα πλέι οφ το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί μετά από τις 25 Ιουλίου. Η τάση πάντως είναι να έχουμε πλέι οφ αφού αυτό θέλει η ΚΟΕ αλλά και τα σωματεία της …κορυφής.