Απίστευτο κυβερνητικό αλαλούμ με 13033 – Και άθλιος και γκεμπελίσκος: «Πανδημία έχουμε, νεκροί υπάρχουν, τι να κάνουμε» (βίντεο)

13033

Η  κυβέρνηση εμφανίζεται προβληματισμένη για το εάν θα καταργήσει τα SMS την στιγμή που οι πολίτες  έχουν καταργήσει αυτό το μέτρο  στην πράξη.

Και είναι πραγματικά να απορεί κανείς γιατί τα κυβερνητικά στελέχη εμφανίζονται διχασμένα για κάτι που δεν ισχύει. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε  ότι χθες  ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης δήλωσε στον  Ant1,  ότι ο δρόμος ανοίγει από τις… 3 Μαΐου . “Με δεδομένο ότι από την προσεχή Δευτέρα ανοίγει και η εστίαση για την οποία δεν θα χρειάζονται SMS είμαστε πλέον πολύ κοντά στο να αποτελέσουν τα SMS παρελθόν” ανέφερε  χαρακτηριστικά.

Από την άλλη ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Skai  ανέφερε ότι το επίσημο άνοιγμα  του μέτρου θα γίνει όταν η χώρα ανοίξει τις πύλες της  στον τουρισμό, δηλαδή  στις 15 Μαΐου, με την υποσημείωση ότι … “εξαρτάται και από τους εμβολιασμούς”.

Το περίεργο στην όλη ιστορία είναι ότι  την ίδια ώρα το Μέγαρο Μαξίμου εμφανιζόταν να λέει  ότι  το θέμα είναι υπό εξέταση, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο το SMS  να καταργηθεί από τη Δευτέρα του Πάσχα  μόνο για κάποιες δραστηριότητες και σταδιακά να αποτελέσει παρελθόν μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Οι  πληροφορίες λένε πάντως  ότι ακόμα και σήμερα δεν αποκλείεται  η κυβερνητική εκπρόσωπος  Αριστοτελία Πελώνη να αναφέρει τον ακριβή χρόνο που θα καταργηθεί το μέτρο αυτό.

Το όλο θέμα μοιάζει να είναι σουρεαλιστικό καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κυβέρνηση δεν γνωρίζει τι  γίνεται στους δρόμους και ότι πλέον οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο γίνονται κανονικά, ενώ κανείς δεν στέλνει SMS.

Προφανώς το Μέγαρο Μαξίμου θέλει να σηματοδοτήσει κάτι με την άρση του μέτρου αυτού, μόνο που απ’ ότι φαίνεται η ίδια η ζωή το ξεπέρασε καθώς οι κουρασμένοι πολίτες δεν τηρούν πια κανένα περιορισμό. Το μόνο  μέτρο που ακολουθεί η συντριπτική πλειοψηφία είναι η μάσκα στους εσωτερικούς χώρους.

Επίσημα  πάντως οι διαδημοτικές μετακινήσεις απελευθερώνονται από τη Δευτέρα 3 Μαΐου, μαζί με το άνοιγμα της εστίασης.

 

Και άθλιος και γκεμπελίσκος: «Πανδημία έχουμε, νεκροί υπάρχουν, τι να κάνουμε» (βίντεο)

Αυτός ο τύπος είνα υπουργός κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Στο βίντεο παρακάτω θα τον δείτε και θα τον ακούσετε να λέει «πανδημία έχουμε, νεκροί υπάρχουν, τι να κάνουμε», χωρίς να ντρέπεται καθόλου.

Επίσης, αμέσως μετά εμφανίζεται και ως υπερασπιστής των γιατρών και του δημόσιου συστήματος Υγείας («δεν θέλω να βγαίνετε στην τηλεόραση και να κατηγορείτε με αυτό τον τρόπο τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Όταν λέτε για τον δείκτη θνησιμότητας αυτούς κατηγορείτε») διαστρεβλώνοντας μέχρι του σημείου να τον εγκαλούν ακόμα και στον ΣΚΑΪ.

Δεν χρειάζονται λόγια: Αυτός ο τύπος είναι και άθλιος και γκεμπελίσκος.

Δείτε το απόσπασμα και στη συνέχεια στο δεύτερο βίντεο (μετά το 20ο λεπτό) όλες τις αθλιότητες Γεωργιάδη

Ιερώνυμος boss
@JeronymoBoss
-Είμαστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη, όλοι το λένε. Μην είστε μίζεροι ,πανδημία έχουμε, νεκροί υπάρχουν, τι να κάνουμε τώρα. Μιλήστε με στοιχεία για το αντίθετο. -Είμαστε 3οι στην Ευρώπη σε θνησιμότητα κ .Υπουργέ. Κατηγορείτε τους γιατρούς ,σα δε ντρέπεστε. -Γκέμπελς αλερτ.-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*