Αναψηλάφιση της υπόθεσης Novartis πυροδοτεί η δημοσιοποίηση από τον Κώστα Βαξεβάνη του μηνύματος στο WhatsApp — Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την λασπολογία ΝΔ: «Ως εδώ! Ο ίδιος ο Μητσοτάκης που

Novartis: Στον Άρειο Πάγο ο Κώστας Βαξεβάνης - Ποιοι βρίσκονται στο πλευρό  του | Έθνος

Αναψηλάφιση της υπόθεσης Novartis πυροδοτεί η δημοσιοποίηση από τον Κώστα Βαξεβάνη του μηνύματος στο WhatsApp με Μανιαδάκη που «καίει» Σαλμά

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento έδωσε στη δημοσιότητα μήνυμα που είχε ανταλλάξει με τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα της Novartis, ο οποίος ήταν μία από τις πηγές του, ενώ προαναγγέλλει και άλλες αποκαλύψεις.

Πρόκειται για μήνυμα με το οποίο ο Νίκος Μανιαδάκης «κάρφωνε» τον πρώην υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά ότι κράτησε ψηλά τις τιμές του φαρμακευτικού σκευάσματος Lucentis ώστε να ευνοηθεί η Novartis. Συγκεκριμένα ο Μανιαδάκης υποστήριζε τότε ότι ο Σαλμάς αύξησε την τιμή του κατά 50 ευρώ στις 30/4/2013.

«Αν ψάξεις θα βρεις άλλα» του έγραψε ο Νίκος Μανιαδάκης και στη συνέχεια έγινε πιο συγκεκριμένος γράφοντας: 30/4/2013. Αύξηση 50 ευρώ από το προηγούμενο δελτίο».

 

Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την λασπολογία ΝΔ: «Ως εδώ! Ο ίδιος ο Μητσοτάκης που προσπαθεί να ξεπλύνει τους νεοναζί του Αζόφ, πέταγε λάσπη για τη μεγάλη συναυλία ειρήνης»

Με σκληρή ανακοίνωση απάντησε άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ στην απόπειρα λασπολογίας της πανικόβλητης Νέας Δημοκρατίας, μετά το φιάσκο Μητσοτάκη να δώσει το πράσινο φως στους νεοναζί του Τάγματος Αζόφ να συμμετέχουν με ομιλία τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

-Διαβάστε εδώ: Ακόμα πιο χαμηλά… η ΝΔ: Συγκρίνει Κασιδιάρη με ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ25 και Ελληνική Λύση για να υπερασπιστεί τους Αζόφ

«Βυθισμένη σε αδιέξοδο η Νέα Δημοκρατία επιστρέφει στην παλιά της προπαγάνδα και καταφεύγει σε ανόητες προκλήσεις.

Μετά το χθεσινό ομολογημένο φιάσκο της στη Βουλή, όπου η κυβέρνηση σε πλήρη αποσύνθεση εξέθεσε διεθνώς τη χώρα με έναν νεοναζί να μιλάει στην Ελληνική Βουλή, θα ανέμενε κανείς σιωπή», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αντί γι’ αυτό ανασύρει από τα σκουπίδια τη θεωρία των δύο άκρων νομίζοντας ότι ο ελληνικός λαός ξεχνάει ποιοι ήταν αυτοί που φορούσαν τις περικεφαλαίες μαζί με τον Κασιδιάρη εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών και ανήκουν στην ίδια πολιτική οικογένεια με το κόμμα του Πούτιν. Ποιοι είναι αυτοί που αναζητούν ακόμα και σήμερα τη “σοβαρή” Χρυσή Αυγή. Ως εδώ!», προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει κάθε μέρα πόσο επικίνδυνος είναι και στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Στην προσπάθεια του να ξεπλύνει τους νεοναζί του “Τάγματος Αζόφ” πετάει λάσπη για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο ίδιος που πέταγε λάσπη για τη μεγάλη συναυλία ειρήνης.

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει αποτύχει σε όλα. Ας σταματήσει τουλάχιστον να προκαλεί και να δημιουργεί για μια ακόμη φορά τεχνητούς διχασμούς για φτηνούς μικροπολιτικούς σκοπούς», καταλήγει.