Αλ. Τσίπρας: Προϋπόθεση της πολιτικής αλλαγής είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Μητσοτάκης ασχολείται με την τοξικότητα γιατί δεν νοιώθει τα προβλήματα. Την αδικία δεν την ανέχεται, ούτε ο αριστερός, ούτε ο δεξιός, ούτε ο κεντρώος»

«Προϋπόθεση της πολιτικής αλλαγής είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος το πρωί πραγματοποίησε επίσκεψη στο Άργος ενώ επεσήμανε ότι το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι ποιο κόμμα θα κερδίσει, αλλά ποια μέρα θα μας ξημερώσει. Εάν θα συνεχίζουμε να βουλιάζουμε ή θα αλλάξουμε και προϋπόθεση της πολιτικής αλλαγής είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τσίπρας: Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ισχυρό κοινωνικό κράτος, πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση (Photos)

«Ενώ η κυβέρνηση οι υπουργοί της και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ασχολούνται με την τοξικότητα και τον διχασμό, γιατί δεν έχουν επιχειρήματα και δεν έχουν απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, δεν νιώθουν τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα στους πολίτες για να ψάχνουμε να βρούμε λύσεις και απαντήσεις στα μεγάλα τους προβλήματα», ανέφερε στην δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας.

Αναφερόμενος στην ακρίβεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογράμμισε ότι έχει μετατρέψει την καθημερινότητα σε ένα Γολγοθά καθώς το εισόδημα δεν βγαίνει μετά την τρίτη εβδομάδα του μήνα και το αίσθημα ανασφάλειας αβεβαιότητας κυριαρχεί για την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

Η πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση, επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας σημαίνει από την επόμενη μέρα «ένα σχέδιο ώστε να έχουμε αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, ισχυρό και αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος δίπλα στον πολίτη, ένα νέο σύστημα υγείας με ασφάλεια και προστασία για όλους και με περισσότερη δικαιοσύνη». Κλείνοντας υπογράμμισε «δικαιοσύνη παντού, αυτό είναι το σύνθημά μας αυτό είναι το όραμα μας και θα το κάνουμε πράξη με την ψήφο των πολιτών».

Ο ΑλέξηςΤσίπρας έκανε βόλτα στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης όπου έτυχε θερμής υποδοχής και μίλησε με πολίτες και εμπόρους και άκουσε τα προβλήματά τους. Οι εκπρόσωποι του εμπορικού συλλόγου του επισήμαναν ότι ακόμη και στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης η κίνηση είναι μειωμένη και αυτό τους δημιουργεί πρόβλημα να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφθηκε εργοστάσιο κατασκευής Ηλιακών θερμοσιφώνων, ενώ στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Καλαμάτα.