Αλ. Τσίπρας: «Δεν ήξεραν στο Μαξίμου για την αναμενόμενη εξέλιξη των κρουσμάτων;»

«Δεν ήξεραν ή ήθελαν να είναι ευχάριστοι παρά ωφέλιμοι;», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, χαρακτηρίζοντας τους κυβερνώντες «πολύ λίγους για την κρισιμότητα των στιγμών»

Τις παλινωδίες στο θέμα του χρόνου, ίσως και της έντασης, της εφαρμογής των νέων μέτρων από την κυβέρνηση σχολίασε σε σημερινές αναρτήσεις του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Στο θέμα των μέτρων, ο Αλ. Τσίπρας εκτιμά πως η κυβέρνηση θέλησε έως τώρα να είναι περισσότερο «ευχάριστη» παρά «ωφέλιμη».

«Την περασμένη Τετάρτη οι επιστήμονες με ενημέρωσαν για την αναμενόμενη εξέλιξη των κρουσμάτων την εβδομάδα των εορτών. Ζήτησα την άμεση εφαρμογή μέτρων», σημειώνει στο σχόλιό του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσθέτει, «αναρωτιέμαι, στο Μαξίμου δεν ήξεραν; Ή ήθελαν να είναι ευχάριστοι παρά ωφέλιμοι; Πολύ λίγοι για την κρισιμότητα των στιγμών».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν παρέλειψε να σχολιάσει την απουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη από το πρωθυπουργικό γραφείο τις κρίσιμες αυτές ώρες, καλώντας τον παράλληλα «να επιστρέψει σήμερα κιόλας» και «να αφήσει τις ανοησίες για μεταχρονολογημένα μέτρα».