Αλέξης Τσίπρας: Βόμβα! Πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Μία εικόνα χίλιες λέξεις»: H ένταση της μονoμαχίας Τσίπρα – Μητσοτάκη σε  φωτογραφίες | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

«Να φύγετε» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κάνοντας γνωστό πως καταθέτει πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Παίρνοντας εκτάκτως το λόγο στη Βουλή το πρωί της Πέμπτης (27.01.2022), ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της κακοκαιρίας “Ελπίδα” και το γεγονός πως ακόμη και σήμερα πολίτες μένουν χωρίς ρεύμα, για τη διαχείριση της πανδημίας με τον αριθμό των νεκρών να είναι πάνω από τους 100 καθημερινά τις τελευταίες μέρες αλλά και λόγω της ακρίβειας για την οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση πως δεν κάτι τίποτα. Γι’ όλους αυτούς τους λόγους… πάτησε το κουμπί, καταθέτοντας πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης!

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε επίσης λόγο για ερντογανοποίηση και ορμπανοποίηση της πολιτικής ζωής, σημειώνοντας πως η κοινωνία δεν μπορεί πια να περιμένει τίποτα από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

“Δεν πάει άλλο με την ανάλγητη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη” σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει, το συντομότερο δυνατό, πριν να είναι πολύ αργά για την κοινωνία, τη χώρα, τη Δημοκρατία, για όλους μας.

“Να φύγετε γιατί έχετε κοστίσει και συνεχίζετε να κοστίζετε ακριβά, σε χρήμα, ζωές, σε δικαιώματα, σε φόβο και ανασφάλεια. Δεν αξίζει σε αυτή τη χώρα τόση παρακμή”.

Αυτό σημαίνει πως η συνεδρίαση στην Βουλή διεκόπη και πλέον αρχίζει… τριήμερο ματς στην Ολομέλεια όπου αναμένεται να δούμε «σκληρό ροκ».

Δείτε όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας