Ακόμα και μες στη βδομάδα η ανακοίνωση του ΠτΔ από το Μητσοτάκη σύμφωνα με… – “Κάρφωσε” Μητσοτάκη ο Παυλόπουλος!

Ακόμα και μες στη βδομάδα η ανακοίνωση του ΠτΔ από το Μητσοτάκη σύμφωνα με το One Channel – “Μπορεί να συνδέεται και κομματικά με τη ΝΔ…”

Νωρίτερα από τον προγραμματισμό που υπήρχε έως τώρα θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, την πρότασή του για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του One Channel.

Με τις συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς να ολοκληρώνονται τη Δευτέρα (13/01) με τον γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του ενδεχομένως και εντός της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης έχει καταλήξει στο πρόσωπο που θα προτείνει, ενώ δεν αποκλείεται το πρόσωπο αυτό να συνδέεται και κομματικά με τη Νέα Δημοκρατία.

 

“Κάρφωσε” Μητσοτάκη ο Παυλόπουλος! Ένα μήνα πριν την λήξη της θητείας του ο ΠτΔ δεν έχει ενημερωθεί από κανέναν κυβερνητικό παράγοντα !!! Πως απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφων αν “τελειώνει” …

Ο Προκόπης Παυλόπουλος βρέθηκε στο Βελβεντό Κοζάνης, όπου ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης το πρωί και σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους, ρωτήθηκε για τα σενάρια διαδοχής του, που το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει.

Στο «Μετόχι» του Βελβεντού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ρωτήθηκε αν θα είναι η τελευταία του επίσκεψη του με την ιδιότητα του Προέδρου. «Ο Θεός ξέρει», απάντησε.

Τότε ένας από τους δημοσιογράφους συμπλήρωσε: «Και ο Κυριάκος κύριε πρόεδρε» με τον Προκόπη Παυλόπουλο να συμπληρώνει: «Μόνο ο Θεός». Κάπου εκεί προχώρησε, πιθανότατα για να αποφύγει νέες επίμονες ερωτήσεις για το θέμα.