ΑΕΚ: Ακόμη σε καραντίνα, αναμονή για τα νέα τεστ * Μεσολόγγι: Αποχώρησε ο Ντεβόντε Γκριν * Άρης: Απόδειξη αφοσίωσης με τρίτο sold out

ΑΕΚ: Ακόμη σε καραντίνα, αναμονή για τα νέα τεστ

Η ΑΕΚ παραμένει ακόμη σε… καραντίνα με τις προπονήσεις να έχουν σταματήσει από την Παρασκευή (25/2).

Στην ΑΕΚ περιμένουν τα μαντάτα. Τα αποτελέσματα από τα νέα τεστ κορονοϊού, στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες και το επιτελείο της «Βασίλισσας». Την Τετάρτη θα υπάρξει και νέος γύρος τεστ, ο οποίος θα καθορίσει πότε θα ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις. Αν είναι καθαρά, τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα βρεθούν στο παρκέ είτε την Τετάρτη, είτε την Πέμπτη, αφού τους περιμένει και η αναμέτρηση με το Μεσολόγγι (6/3, 17:00).

Σε αντίθετη περίπτωση, το ματς με την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου θα βρεθεί στον… αέρα.

 

Μεσολόγγι: Αποχώρησε ο Ντεβόντε Γκριν Ο Ντεβόντε Γκριν αποτελεί παρελθόν για το Μεσολόγγι.

Ο Ντεβόντε Γκριν αποτελεί παρελθόν από το Μεσολόγγι, αφού το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε δεν του επιτρέπει να συνεχίσει.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος είχε προαναγγείλει τη φυγή του Ντεβόντε Γκριν. «Δεν έχουμε καλά νέα. Νομίζω πως δε θα είναι μαζί μας και μάλλον θα καθυστερήσει να παίξει ξανά μπάσκετ», είχε δηλώσει μετά το ματς του Μεσολογγίου με το Περιστέρι ο Έλληνας προπονητής. Με το Μεσολόγγι να ανακοινώνει την αποχώρηση του Γκριν, με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Αμερικανός γκαρντ και τον οδήγησε στο νοσοκομείο, να αποδεικνύεται σοβαρό.

«Είμαστε στην ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αποχώρηση του Devonte Green από την ομάδα. Δυστυχώς το ιατρικό πρόβλημα που αντιμετώπισε δεν του επιτρέπει να συνεχίσει να ενισχύει την προσπάθεια της ομάδας φέτος. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε από καρδιάς και να του ευχηθούμε να επιστρέψει πιο δυνατός στα γήπεδα», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Μεσολογγίου.

Είμαστε στην ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αποχώρηση του Devonte Green από την ομάδα. Δυστυχώς το ιατρικό πρόβλημα που αντιμετώπισε δεν του επιτρέπει να συνεχίσει να ενισχύει την προσπάθεια της ομάδας φέτος. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε από καρδιάς και να του ευχηθούμε να επιστρέψει πιο δυνατός στα γήπεδα.

Μεσολόγγι BAXI

Άρης: Απόδειξη αφοσίωσης με τρίτο sold out

Ο Άρης έχει το προνόμιο να είναι η μοναδική ομάδα που κάνει sold out σε παιχνίδια τα οποία διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών!

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Στη μία πλευρά είναι η αφοσίωση και η γνώση της πραγματικότητας και στην άλλη, η παράνοια. Γιατί μόνο ένας αφοσιωμένος αλλά και παρανοϊκός θα έμπαινε σε διαδικασία εξάντλησης των εισιτηρίων ενός αγώνα ο οποίος θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών. Κι όμως, στον πλανήτη Άρη συμβαίνει και αυτό καθώς σήμερα (2/3) η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι είναι θέμα ωρών να γίνει και το τρίτο sold out. Θεωρητικά, αυτό αφορά την εντός έδρας (6/2) αναμέτρηση με τη Λάρισα στο Nick Galis Hall, στην πραγματικότητα όμως πρόκειται περισσότερο για το σύνολο των εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί από την ημέρα εφαρμογής αυτού του εγχειρήματος σε συνεργασία με συγκεκριμένη πλατφόρμα αγοράς προϊόντων.

Για την ακρίβεια, με αφετηρία την εντός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι, η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων μέσω της viva. Τα εισιτήρια που τέθηκαν προς διάθεση ήταν των 5 και 10 ευρώ και η πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή. Μέχρι στιγμής, ο αριθμός που διατέθηκε πλησιάζει τα 15.000 και ισοδυναμεί με τρίτο sold out.

Παρότι δεν έχει τη δυνατότητα της φυσικής παρουσίας στις κερκίδες του Nick Galis Hall, οι φίλοι του Άρη προσπαθούν να ανταποκριθούν σ’ αυτό που νιώθουν ως καθήκον, ειδικά αυτή την περίοδο όπου τα κουκιά είναι μετρημένα και φυσικά η ΚΑΕ αντιμετωπίζει μύρια οικονομικά προβλήματα με συνέπεια την αμφιβολία για την επόμενη μέρα. Το τελευταίο κεφάλαιο θα ανοίξει μετά το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, τότε θα γίνει ο λογαριασμός και θα φανεί ποιο μπορεί να είναι το μέλλον της εταιρίας.

Το αδιαμφισβήτητο είναι ότι βάσει των περιθωρίων που του δίνει η ΚΑΕ Άρης, ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας έχει αναλάβει ρόλο χρηματοδότη καθώς κάθε sold out ισοδυναμεί μ’ ένα ποσό περίπου 20.000 χιλιάδων ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι περίμενε και την έναρξη της διαδικασίας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας η οποία είχε προαναγγελθεί το περασμένο καλοκαίρι, αλλά μέχρι στιγμής αυτό το σχέδιο δεν έχει υλοποιηθεί.