Αίματα, ψέματα και καλά ξεμπερδέματα… Δημήτρης Σούλτας

*** Συνεχίζονται οι επιθέσεις Ελλήνων “ευρωπαϊστών” κατά της ταινίας του Κώστα Γαβρά, χωρίς κανείς τους να την έχει δει. Με αυτή την εμμονή ίσως να δημιουργηθεί μία νέα καινοτόμος ιδιότητα. Ο κριτικός κινηματογράφου, που δεν πάει ποτέ κινηματογράφο.

*** Μετά τον μαγικό χειρισμό της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα του “δανεισμού” των γλυπτών του Παρθενώνα, θεωρείται πλέον πιθανή η βράβευση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την ΟΥΕΦΑ για το πιο θεαματικό αυτογκόλ της χρονιάς.

*** Ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο οποίος είναι θετικός στο “λίγο αιματάκι” στα Εξάρχεια έχει προφανώς πρόβλημα επαγγελματικού προσανατολισμού. Αν θέλεις “αιματάκι” γίνεσαι χασάπης, όχι βουλευτής.

*** Ο Μπόρις Τζόνσον ηττήθηκε στην Βουλή των Κοινοτήτων και έχασε την πλειοψηφία. Τώρα θα ακολουθήσουν οι επόμενες κινήσεις. Αρχικά θα κλείσει τα μάτια, μετά θα κλείσει τη Βουλή και στο τέλος θα κλείσει και μερικά σπίτια.

*** Δεν αυξάνονται οι τιμές στα διόδια της Αττικής οδού, που είχε ανακοινώσει αύξηση λίγο πριν τις εκλογές, ακυρώθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση και τώρα ανακοινώθηκε ότι τελικά δεν θα αυξηθούν. Σε δουλειά (εντυπώσεων) να βρισκόμαστε, εν ολίγοις.

*** Ο Δήμαρχος Χίου αποφάσισε να σταματήσουν να τελούνται πολιτικοί γάμοι στο Δημαρχείο, επικαλούμενος χωροταξικούς λόγους. Δεν χωρούσε δηλαδή ο Διαφωτισμός στο δημαρχείο, σε αντίθεση με τον Μεσαίωνα που βολεύεται, όπου τον βάλεις.

 

η εικόνα προφίλ του Dimitris Soultas, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >