Ήφαιστος: Αποχωρεί από την Basket League! * Ολοκληρώθηκε η συναντήση του Αγγελόπουλου και της Πολιτείας για τα Άνω Λιόσια * Λάρισα: Ριζούλης και Αγγέλου ανανέωσαν το ραντεβού τους

Ήφαιστος: Αποχωρεί από την Basket League!

Ο Ήφαιστος Λήμνου αναμένεται να αποσύρει τη συμμετοχή του από την Basket League, αποτελώντας τη δεύτερη ομάδα που αποχωρεί από το πρωτάθλημα μετά από το Ρέθυμνο.

Ο Ήφαιστος κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο με την αγωνιστική του παρουσία όσο και με αυτή μακριά από τα παρκέ, μετατρέποντας σε χρόνο ρεκόρ το κλειστό «Νίκος Σαμαράς» σε ένα γήπεδο – στολίδι και στη συνέχεια μπήκε για τα καλά στον μπασκετικό χάρτη, κάνοντας διαδοχικά sold – outs.

Το gazzetta.gr έκανε λόγο στις 11/5 για το αβέβαιο μέλλον της ομάδας που δεν είχε στήριξη από ανθρώπους οι οποίοι έχουν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν.

Μετά, λοιπόν από το Ρέθυμνο που δήλωσε συμμετοχή στη Β’ Εθνική, ο Ήφαιστος θα γίνει η δεύτερη ομάδα που αποχωρεί από το πρωτάθλημα.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕΠαντελής Μπούμπουρας αναμένεται στην Ελλάδα την προσεχή Δευτέρα (15/6) και την επόμενη μέρα θα γίνουν οι ανακοινώσεις.

 

Ολοκληρώθηκε η συναντήση του Αγγελόπουλου και της Πολιτείας για τα Άνω Λιόσια

Ολοκληρώθηκε η συναντήση του Αγγελόπουλου και της Πολιτείας για τα Άνω Λιόσια

Για μιάμιση ώρα ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε συνάντηση στο Υφυπουργείο Αθλητισμού με εκπροσώπους της Πολιτείας σε καλό κλίμα για το γήπεδο στα Άνω Λιόσια. Την επόμενη εβδομάδα οι τελικές υπογραφές.

Η συνάντηση του Μάκη Αγγελόπουλου με το υφυπουργείο Αθλητισμού ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 1.5 ώρα και η συμφωνία για το κλειστό των Λιοσίων θα είναι για 20 χρόνια με όρο για επέκταση.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν και στα θέματα που έχουν να κάνουν με τις Ομοσπονδίες που βρισκόντουσαν στο κλειστό των Λιοσίων.

Εκτός του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, στη συνάντηση βρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς και η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη (το κλειστό υπάγεται στη διοίκηση του ΣΕΦ).

Οι τελικές υπογραφές πάνε για την επόμενη εβδομάδα, ενώ η Βασίλισσα θέλει να διευθετηθούν όλα τα θέματα μέχρι τον Αύγουστο.

 

Λάρισα: Ριζούλης και Αγγέλου ανανέωσαν το ραντεβού τους

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λάρισα, Θεόδωρος Ριζούλης, συναντήθηκε εκ νέου σήμερα (10/6) με τον προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Αγγέλου, αναλύοντας όλα τα δεδομένα ενόψει της νέας σεζόν. Οι δύο άνδρες αναμένεται να τα πουν εκ νέου σε δέκα μέρες.

Διπλή συνάντηση είχαν χθες (9/6) και σήμερα (10/6) ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λάρισα, Θεόδωρος Ριζούλης και ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου. Τέθηκαν επί τάπητος και αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα της νέας αγωνιστικής περιόδου, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, ενώ φυσικά έγινε κουβέντα για τις προππτικές που υπάρχουν ώστε οι δύο πλευρές να ανανεωσουν τη συνεργασία τους.

Δεν πάρθηκε κάποια απόφαση, καθώς συμφωνήθηκε να γίνει ένα νέο ραντεβού σε δέκα μέρες. Στο διάστημα που μεσολαβεί πιθανότατα θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν, ενώ παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θα έχει ολοκληρώσει μια σειρά επαφών με τοπικούς φορείς, ώστε να διαπιστώσει κατά πόσο υπάρχει διάθεση να βοηθήσουν.

Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ενημέρωση η “ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ δεν προτίθεται να μιλήσει με κανέναν άλλο προπονητή καθώς προτεραιότητά της είναι να ακολουθήσει την ίδια επιτυχημένη συνταγή“.