Ήρθη η ασυλία του «ξεχασιάρη» και χρηματοδοτημένου κουμπάρου του Πέτσα, Ανδρέα Πάτση – Σουρεαλιστικές σκηνές στο ΣΚΑΪ: Έξαλλος ο Οικονόμου κατηγορεί…

Στην άρση της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση, προχώρησε η Ολομέλεια της Βουλής λόγω «φορολογικών εκκρεμοτήτων», όπως ανέφερε από το βήμα ο προεδρεύων, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Πρόκειται για τον κουμπάρο του κυβερνητικού εκπροσώπου και βουλευτή της συμπολίτευσης που -όπως αποκάλυψε το Documento- όχι μόνο έχει διάτρητη δήλωση πόθεν έσχες, αλλά φέρεται να έλαβε και χρήματα από τις καμπάνιες κατά της πανδημίας. Ενδεχομένως το site (pointmedia.grγια το οποίο έλαβε χρηματοδότηση ο Αν. Πάτσης να ανήκει στη σύζυγό του, αλλά όπως έχει καταδείξει το Documento το τηλέφωνο επικοινωνίας της εν λόγω ιστοσελίδας παραπέμπει στην εταιρεία του βουλευτή, «Ανδρέας Πάτσης & Συνεργάτες», που εδρεύει στην Βασ. Σοφίας 10 στην Αθήνα.

Για την ασυλία του Αν. Πάτση ψήφισαν 138 βουλευτές. Όλοι τάχθηκαν υπέρ. Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε κώλυμα και δεν παρουσιάστηκε στην Ολομέλεια για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, με τον προεδρεύοντα να ενημερώνει ότι βούληση του Αν. Πάτση ήταν η άρση της ασυλίας του.

Ήρθη, επίσης, η ασυλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη, με 125 βουλευτές να συμμετέχουν στην ψηφοφορία και όλοι τους να ψηφίζουν υπέρ της άρσης.  Η άρση της ασυλίας αφορά ένα ατύχημα σε παιδική χαρά την περίοδο που ήταν δήμαρχος Σκύρου.

Άγγελος Προβολισιάνος

 

Σουρεαλιστικές σκηνές στο ΣΚΑΪ: Έξαλλος ο Οικονόμου κατηγορεί τον Πορτοσάλτε ως «φιλοσυριζαίο

Μια εικόνα που δεν την έχουμε συνηθίσει είδαμε την Τρίτη το πρωί στο ΣΚΑΪ, με πρωταγωνιστές δύο γνωστούς πολέμιους του ΣΥΡΙΖΑ, τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Δημήτρη Οικονόμου.

Μόνο που η σημερινή εικόνα ήταν λίγο διαφορετική αφού ο Άρης Πορτοσάλτε, σε μια σπάνια στιγμή δημοσιογραφικής αμεροληψίας, αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του Προκόπη Γιόγιακα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Τα Νέα», για την καθυστέρηση στην κατεδάφιση αυθαίρετων κτιρίων και μαντρότοιχων στο πυρόπληκτο Μάτι και βάσει του οποίου φαίνεται ότι η υπερβολική αυθαίρετη δόμηση συνετέλεσε στην ανείπωτη τραγωδία που συνέβη στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, ομολόγησε στον αέρα της εκπομπής ότι τελικά οι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ για τα αίτια της τραγωδίας φαίνεται να έχουν κάποια βάση, με αποτέλεσμα να εξαγριώσει τον Δημήτρη Οικονόμου που έσπευσε να τον βάλει σε τάξη γιατί έδειχνε να παρεκκλίνει.

«Δικαιώνεις τους συριζαίους;» τον ρωτάει ο Οικονόμου εμφανώς εκνευρισμένος μη μπορώντας να πιστέψει αυτά που άκουγε από τον καλό του συνάδελφο.

Δείτε το επίμαχο σκηνικό στο 1:00:40

Μαίρη@Panagiwtara
Το ανεπίσημο γραφείο επικοινωνίας της κυβέρνησης της ΝΔ, το Σκάι, ζει με τον τρόμο μπας και αποδειχτεί ότι μπορεί τελικά ο Σύριζα να είχε δίκιο για τα αυθαίρετα στο Μάτι. 

Θα περιμένουμε την έρευνα που θα κάνει ο Άρης και με ποιον τρόπο θα τα μπαλώσουν πάλι.