“Έχει ένα κενό στα κάγκελα”! Bίντεο καταγράφει τις προσπάθειες της διεύθυνσης του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης να φυγαδεύσει φασιστική ομάδα – “Καθημερινή”: “Έδωσαν τα χέρια με τον Μακρόν για τα 5 δις, μέσα στο αυτοκίνητο στη διαδρομή “Σταύρος Νιάρχος”

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Η στιγμή που νεαροί ακροδεξιοί βολτάρουν μέσα στο σχολείο – Κριτική στους διευθυντές ότι τούς «φυγαδεύουν» (vid) - TheCaller

“Έχει ένα κενό στα κάγκελα”! Αποκαλυπτικό βίντεο καταγράφει τις προσπάθειες της διεύθυνσης του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης να φυγαδεύσει φασιστική ομάδα

Την ώρα που, σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο διευθυντής του 1ου-2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης δεν έχει πάρει καμία θέση, ούτε καν για τα χθεσινά επεισόδια που εξελίχθηκαν νωρίς το πρωί, ενώ σήμερα η μόνη στιγμή που έδωσε το παρώνν ήταν τις πρώτες πρωινές ώρες ώστε να αναφέρει στους μαθητές να εισέλθουν στο σχολείο, βίντεο που φέρνει στο φως η ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης καταγράφει προσπάθειες μελών της διεύθυν σης του σχολείου να συνδράμουν στην απομάκρυνση των φασιστικών ομάδων που αλώνιζαν στο ΕΠΑΛ.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο του thesstoday.gr, φαίνεται η διεύθυνση του σχολείου να προσπαθεί να φυγαδεύσει εκτός του ΕΠΑΛ μια τέτοια ομάδα φασιστοειδών.

Στη συνέχεια, όταν γίνονται αντιληπτοί από τους διαδηλωτές, επιστρέφουν μέσα στο σχολείο και η διεύθυνση τους υποδεικνύει άλλη οδό διαφυγής από την πίσω μεριά, λέγοντάς τους πως “έχει ένα κενό στα κάγκελα“…

Σε δηλώσεις που έκανε στην Ελίνα Τουκουσμπαλίδου του thesstoday.gr η Ελένη Μαυροπούλου από το ΔΣ Δ ΕΛΜΕ Εκπαιδευτικών και μέλος του γενικού συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “είμαστε μάρτυρες σε επεισόδιο που γίνεται για δεύτερη φορά μέσα από το σχολείο οργανωμένα, χρυσαυγίτικων επιθέσεων, φασιστικών στοιχείων, με όπλα και στυλιάρια και αντί να μας προστατεύσει το κράτος, κάνει πλάτες και χτυπάει εμάς τους εκλεγμένους συνδικαλιστές, τους γονείς και τους φοιτητές. Οι ευθύνες είναι ξεκάθαρα της διεύθυνσης. Είμαστε από το πρωί, 07.30 στο σχολείο. Μιλήσαμε με τον ένα διευθυντή, ο άλλος που περιθάλπει τα στοιχεία αυτά μάς πέταξε έξω“.

 

Δίνει στεγνά … τον Μητσοτάκη η “Καθημερινή”: “Έδωσαν τα χέρια με τον Μακρόν για τα 5 δις, μέσα στο αυτοκίνητο στη διαδρομή “Σταύρος Νιάρχος” – Μουσείο Ακρόπολης”!!!Ιδιωτική ξενάγηση του ζεύγους Μακρόν στην Ακρόπολη από το ζεύγος Μητσοτάκη

Αν και είθισται συμφωνίες όπως αυτή που ανακοινώθηκε χθες στο προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων στο Παρίσι, να συνομολογούνται σε πολύωρες συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες, φαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει άλλο … τρόπο να αντιμετωπίζει την εξωτερική – αλλά και την αμυντική – πολιτική! Έτσι, όπως αποκαλύπτει το “Θεωρείο” της Καθημερινής:

«Η συμφωνία έκλεισε κατά τις συνομιλίες που είχε ο Μητσοτάκης µε τον Μακρόν στο αυτοκίνητο και στη διάρκεια της ξενάγησης που έκανε ο πρωθυπουργός στον Γάλλο πρόεδρο στην Ακρόπολη το βράδυ της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου»!

Οι δυο τους, λοιπόν, μέσα στο μαύρο θηριώδες τζιπ, του Πρωθυπουργού (ένα από τα πολλά) που τούς μετέφερε από την παραλιακή στην Ακρόπολη, είχαν μία ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση που … θα μας κοστίσει σχεδόν 5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Με πληροφορίες από matrix24.gr