«Έτσι πηγαίνει και γυρνά ο κόσμος στη δουλειά του». Απίστευτες σκηνές συνωστισμού σε λεωφορείο (video)

Ενώ η κυβέρνηση εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κίνδυνος υπερμετάδοσης του ιού στα λεωφορεία, νέες σκηνές συνωστισμού βγαίνουν στη δημοσιότητα

Ορισμένες νέες απίστευτες σκηνές συνωστισμού σε λεωφορεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση επιμένει να αγνοεί την ανάγκη για την ενίσχυση του στόλου των λεωφορείων, αλλά και στο αφήγημα με βάση το οποίο δεν υπάρχουν κίνδυνος υπερμετάδοσης του κορονοϊού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Το παρακάτω video αποτελεί μια απλή «φωτογραφία» της καθημερινότητας της πλειοψηφίας του κόσμου που αδυνατεί να μετακινηθεί με άλλον τρόπο και αναγκάζεται στα «στοιβάζεται» σε ένα λεωφορείο με τον κίνδυνο να κολλήσει κορονοϊό.

Βέβαια, αυτές οι εικόνες δεν συγκινούν την κυβέρνηση που επιμένει να μην ενισχύει τις δημόσιες συγκοινωνίες αγνοώντας τον υπέρμετρο υγειονομικό κίνδυνο για τους πολίτες.

Όπως αναφέρει λοιπόν η καταγγελία από τη σελίδα στο Facebook, «Μένουμε Ενεργοί»: «Έτσι πηγαίνει και γυρνά ο κόσμος στις δουλειές του».

Μάλιστα, η δημοσίευση συνεχίζει και αναφέρει ότι:

«Έτσι πηγαίνει βόλτα για να μη χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο ή το μηχανάκι του (αν διαθέτει).

Και έτσι σέβεται το κράτος τους πολίτες του.  Αυτή είναι η επάρκεια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς που διαφημίζει ο Υπουργός Μεταφορών.
Εδώ ΔΕΝ δόθηκαν τα λεφτά των φορολογούμενων.

Εδώ ΔΕΝ έγινε καμία βελτίωση μέσα σε δύο χρόνια πανδημίας. Και εδώ μεταδίδεται ο ιός και κολλάει ο κόσμος.

Αναρωτιόμαστε! 

Γι’ αυτές τις υπηρεσίες μεταφορών ζητάτε εισιτήριο από τον κόσμο;  Γι’ αυτές τις υπηρεσίες μεταφορών μας φορολογείτε;
Θα ήταν ντροπή και ξεφτίλα, σε μια περίοδο χωρίς πανδημία, τώρα όμως είναι και έγκλημα! Δώστε λεφτά για Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!

Προσλάβετε οδηγούς και τεχνικούς!  Κόψτε απ’ τους πολεμικούς εξοπλισμούς, τα περιπολικά, τα τζιπ και τις μηχανές της αστυνομίας!

Όχι άλλα παιχνίδια με την αξιοπρέπεια και την υγεία μας!»

Δείτε το video:

Τέλος, υπενθυμίζεται η καταγγελία που είχε δημοσιεύσει ο 902.gr, με βάση την οποία οι υπεύθυνοι της εταιρείας στο μετρό, αντί να φροντίσουν για την ασφάλεια του κόσμου και να πάρουν μέτρα για τις απαραίτητες αποστάσεις, έστειλαν μια εργαζόμενη security να πει στους επιβάτες ότι «δεν επιτρέπεται να βγάζουμε φωτογραφίες εντός του σταθμού».