Έπιασαν πάτο…”Στο in του κ.Μαρινάκη δημοσίευσαν πλαστή φωτογραφία του Τσίπρα όπου… – “Δίνει” τη Μενδώνη ο Αντώναρος: παρά τις ισχυρές “συστάσεις” να αποχωρήσει…

“Πριν από λίγο στο in.gr του γνωστού εφοπλιστή κυρίου Μαρινάκη, δημοσιεύθηκε ως πρώτο θέμα μια πλαστή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα”, όπως κατήγγειλε ο Νάσος Ηλιόπουλος, “όπου με μοντάζ έχει αφαιρεθεί η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα και στη θέση της εμφανίζεται ο κ. Λιγνάδης, υπό τον τίτλο: «Είσαι παιδεραστής Αλέξη;»”.

Και συνεχίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

“Ενημερώνουμε τους καλοθελητές της «ενημέρωσης» πως με τέτοιου είδους λαθροχειρίες απλά εκθέτουν τους εαυτούς τους και φανερώνουν τον πανικό που (άραγε γιατί;) τους έχει καταβάλει.

Το πρόβλημα άλλωστε δεν είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει φωτογραφηθεί με τον κ. Λιγνάδη. Ούτε καν οι φιλικές τους σχέσεις.

Το πρόβλημα είναι ότι επί 20 ημέρες ο κος Μητσοτάκης επιχείρησε να συγκαλύψει το θέμα Λιγνάδη.

Ότι ο εκπρόσωπός του χαρακτήρισε «προσωπικούς» τους λόγους παραίτησής του.

Ότι η κα Μενδώνη μίλησε για «ανυπόστατες φήμες» και ότι ξαφνικά ανακάλυψε πως είναι «επικίνδυνος» μόνο όταν αποκαλύφθηκε ότι κατατίθεται μήνυση από θύμα βιασμού για αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί.

Η συγκάλυψη του κ. Μητσοτάκη, λοιπόν, δεν μαζεύεται με μια fake φωτογραφία από τα site και τα τρολ που τον υποστηρίζουν”.

 

“Δίνει” τη Μενδώνη ο Αντώναρος: παρά τις ισχυρές “συστάσεις” να αποχωρήσει οικειοθελώς, η υπουργός Πολιτισμού και το συναποφασίζον στενό περιβάλλον της ανθίστανται….

Πληροφορίες που έχουν να κάνουν με την κυβέρνηση, τη Λίνα Μενδώνη και τη διαχείριση της υπόθεσης Λιγνάδη μεταφέρει με ανάρτηση του ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Συγκεκριμένα, κάνει λόγο για “ισχυρές “συστάσεις”” που γίνονται στην υπουργό Πολιτισμού να αποχωρήσει οικειοθελώς, υπό το βάρος ενδεχομένως και του απόλυτου φιάσκου της διαδικτυακής συνέντευξης όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι “εξαπατήθηκε” από έναν “κακοεπικίνδυνο” άνθρωπο, αλλά η Λίνα Μενδώνη “και το συναποφασίζον στενό περιβάλλοντ της ανθίστανται”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Πληροφορίες μου: Παρά τις ισχυρές “συστάσεις” να αποχωρήσει οικειοθελώς, η Υπουργός Πολιτισμού και το συναποφασίζον στενό περιβάλλον της ανθίστανται. Εγω λέω: Κράτα Μενδώνη! Οσο μενεις εκει, τόσο περισσότερο αποδεικνύεις την πολιτική ενοχή σου!