Ένας απλός ψαράς και ο πρωθυπουργός του Costa Navarino — Δεξιά … για Μητσοτάκη: ” Ένας λαγός που παριστάνει τον ηγέτη “

Το καλοκαίρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε για τριήμερο στο Costa Navarino αν θυμάστε. Ηταν ένα από τα πολλά τριήμερα διακοπών που έκανε ο πρωθυπουργός, δεν σας λέω τίποτε καινούργιο, το γνωρίζω. Παρασκευή βράδυ έφτασε στο Costa Navarino κι έμεινε μέχρι τη Δευτέρα το πρωί όταν και ξεκίνησε μία ολιγόωρη περιοδεία στον νομό Μεσσηνίας. Η περιοδεία ήταν το πρόσχημα για τις διακοπές, αν καταλαβαίνετε, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας. Ούτε ότι πήγε στην Κυπαρισσία κι έπιασε βροχή μετά από μήνες. Αλλο είναι το θέμα μας εδώ.

Στον Μάραθο λοιπόν, ένα ψαροχώρι κοντά στους Γαργαλιάνους, ο κ. Μητσοτάκης πήγε να επιθεωρήσει το λιμάνι και τις εργασίες που γίνονταν εκεί. Ηταν παρόντες και ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης αλλά και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Εκεί λοιπόν, στο υπό κατασκευή λιμάνι της Μαραθόπολης, ένας ψαράς τούς τόνισε ότι το έργο ξεκίνησε λάθος. «Αυτό σε δυο μήνες, κύριε πρωθυπουργέ, δεν θα υπάρχει. Θα το πάρει η θάλασσα», του σημείωσε χαρακτηριστικά. Και εξήγησε πως τότε, αναγκαστικά, θα χρειαστούν επιπλέον χρήματα μια και τα πρώτα θα πάνε χαμένα.

Χασκογέλασαν όλοι ακούγοντάς τον. Εκανε κι ένα από εκείνα τα μέτρια αστεία ο πρωθυπουργός, που νομίζει ότι είναι έξυπνα επειδή γελούν όλοι γύρω του. «Αλλα λεφτά δεν υπάρχουν» του είπε, χωρίς όμως να σταματήσει εκεί. Σίγουρος για την ποιότητα του έργου που επιθεωρούσε έδωσε ραντεβού στον ψαρά για τον Οκτώβριο, βάζοντας και στοίχημα μάλιστα για το λιμάνι, μία μπίρα. «Θα έρθω να με κεράσεις μια μπίρα» του είπε.

Ε λοιπόν, προχθές, η θάλασσα στον Μάραθο κατάπιε τον υπό κατασκευή μόλο του λιμανιού, εξαφανίζοντάς τον. Και το κόστος δεν είναι η μπίρα όπως καταλαβαίνετε…

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Μάλλον οι καθεστωτικοί κονδυλοφόροι μας θεωρούν όλους ανόητους.

Διαφορετικά δεν θα επιδίδονταν σε αυτή την επαίσχυντη προπαγάνδα.

Εμφανίζοντας τον… παραλίγο Μωυσή ως τον Eυρωπαίο ηγέτη που κινεί τα νήματα.

Πρώτος λένε πρότεινε το υγειονομικό πάσο και πρώτος άνοιξε τον δρόμο της εμβολιαστικής υποχρεωτικότητας μετά προστίμων βεβαίως βεβαίως.

Με την Ευρώπη να τον ακολουθεί και να ετοιμάζεται να επιβάλλει… ολοκληρωτικό εμβολιασμό.

Τι ωραία που θα ήταν να φαινόταν το ίδιο ρηξικέλευθος και στους άλλους μείζονες τομείς.

Φέρ’ ειπείν στην οικονομία. Ξεκαθαρίζοντας στο κονκλάβιο των Βρυξελλών ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τα νέα μνημόνια που ετοιμάζουν μέσω του νέου συμφώνου σταθερότητας για να ξεχρεωθούν τα σπασμένα της κορονοκρίσης.

Ή στα ελληνοτουρκικά. Διατρανώνοντας ότι εφόσον δεν παρθούν αποφάσεις κατά του τραμπούκου επεκτατικού γείτονα, θα μπλοκάρει με απανωτά βέτο τα πάντα.

Ή στο μεταναστευτικό. Διακηρύσσοντας ότι αν δεν γίνει επιμερισμός βαρών, η Ελλάδα θα πάψει να είναι φύλακας της ανθρώπινης δυστυχίας κι ας καθαρίσουν μόνοι τους με τον σουλτάνο.

Προφανώς και δεν πρόκειται να κάνει την παραμικρή νύξη.

Το αποδεικνύει περίτρανα ο δυόμισι ετών…. ευρωπαϊκός ραγιαδισμός του.

Κάτι που καταδεικνύει επίσης ολοφάνερα ότι τα περί… κορονιασμένης ηγετικότητας, δεν είναι τίποτε άλλο παρά καραμπινάτα fake news.

Λαγός των Βρυξελλών είναι ο άνθρωπος για να επιβληθεί η εμβολιαστική δικτατορία.

Σύντομα θα έρθει σε όλους μας η λυπητερή.

Το προεξόφλησε άλλωστε σήμερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Και εις άλλα με υγεία!

ΥΓ. Προτού σπεύσουν οι μητσοτακικοί κλακαδόροι να μας χαρακτηρίσουν ψεκασμένους, τους πληροφορούμε ότι οσονούπω θα μπολιαστούμε για τρίτη φορά.

Είναι αυτονόητο ότι εμπιστευόμαστε την -έστω και με κενά- επιστήμη, για ευνόητους λόγους.

Δεν εμπιστευόμαστε όμως τύπους σαν τα αφεντικά τους και τους ευρωπαίους συνδαιτυμόνες τους, που την εκμεταλλεύονται για να τρομοκρατήσουν τους λαούς μη τυχόν και μπουν ανάχωμα στο δυστοπικό Great Reset και χάσουν το φαγοπότι.

Antinews