Άποψη: Γιατί δεν απαντά η ΕΡΤ στον Γ. Κύρτσο;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ - Newsbomb

Τι θα είχε συμβεί αν ένας βουλευτής ή ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε καταγγείλει δημόσια αποκλεισμό του από την ΕΡΤ επί πρωθυπουργίας Τσίπρα, εφόσον στην ηγεσία της ΕΡΤ είχε τοποθετηθεί ο πρώην διευθυντής γραφείου τύπου του Αλ. Τσίπρα και η δημόσια ραδιοτηλεόραση είχε υπαχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου;

Γιατί δεν απαντά η ΕΡΤ στον Γ. Κύρτσο;

Είναι μια υπόθεση εργασίας για να αντιληφθεί κανείς τη σημασία της καταγγελίας του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κύρτσου για τον αποκλεισμό του από την ΕΡΤ και της σιωπής του προέδρου της Κ. Ζούλα ο οποίος συμπεριφέρεται σαν να μη διάβασε την επίμαχη ανάρτηση.

Ο Γ. Κύρτσος ασκεί σταθερά κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, έχει αναδείξει την αποτυχία της με τεκμηρίωση και στη βάση συγκρίσεων με δεδομένα που ισχύουν σε άλλες χώρες, έχει καταθέσει προτάσεις για τη βελτίωση της κατάστασης και έχει κρούσει έγκαιρα τον κώδωνα του κινδύνου αρκετές φορές.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι λόγω των θέσεων που εκφράζει έχει αποκλειστεί από την ΕΡΤ, κάτι που δεν του είχε συμβεί επί πρωθυπουργίας Σημίτη, Παπανδρέου και Καραμανλή με τους οποίους είχε συγκρουστεί.

 

Δυσκόλεψαν τα πράγματα...

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*